nieuws

Maarten van der Vorst nieuwe CFO van TCN

Geen categorie

Maarten van der Vorst (47) is benoemd tot de nieuwe chief financial officer van TCN Property Projects.

In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor het financiële management & control bij TCN en zijn deelnemingen.Na het behalen van zijn MBA in het Verenigd Koninkrijk is Van der Vorst onder meer werkzaam geweest bij Alcatel, PricewaterhouseCoopers en Granada. Meest recentelijk was hij finance director van de Universiteit van Delft waar hij de financiële afdeling heeft gereorganiseerd. Van der Vorst neemt binnen TCN de taken over van Norbert Jansen die zich als directeur assets en board member TCN meer zal gaan concentreren op acquisitie, strategische allianties, investeringen en financieringen.TCN Property Projects exploiteert en ontwikkelt innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België en Hongarije.

Reageer op dit artikel