nieuws

‘logistiek vastgoed zal goed presteren’

Geen categorie

Logistiek vastgoed in Duitsland, Frankrijk en Nederland zal beter presteren dan het gemiddelde van de Eurozone voor de komende drie jaar.

Het rendement zal voor elk land meer dan 10 procent bedragen. Dat voorspelt vastgoedvermogensbeheerder Arlington Securities in zijn marktbericht van april. Een analyse op stedenniveau geeft aan dat Warschau, de Franse regionale steden en de Zuid-Duitse steden de sterkste groei voor verhuur kunnen verwachten over een periode van zowel drie als vijf jaar. De onderzoekers verwachten dat de aanvangsrendementen gemiddeld zullen blijven dalen tot in 2007. Op nationaal niveau hebben Portugal, Oostenrijk en Italië de slechtste vooruitzichten op groei in de huuropbrengsten. Op het niveau van steden moeten de huren nog het laagste punt bereiken in Boedapest, Lissabon en Athene. Deze steden moeten de komende vijf jaar rekenen op een daling in huuropbrengsten.

Reageer op dit artikel