nieuws

lintje voor jacques kwak van bhh

Geen categorie

Jacques Kwak, senior partner en oud-directeur van makelaarskantoor Boer Hartog Hooft, ontving afgelopen vrijdag uit handen van burgemeester Job Cohen een lintje.

Hij kreeg de titel Ridder in de orde van Oranje Nassau. Kwak (1949) kreeg de onderscheiding voor zijn grote verdiensten voor de stad Amsterdam. Hij stond onder meer aan de wieg van de ontwikkeling van de Zuidas en van het Arenagebied. Verder bekleedt hij diverse onbezoldigde nevenfuncties, zoals bij de Stichting Vrienden van het Amsterdamse Gemeentearchief. Ook in de vastgoedwereld buiten Amsterdam geniet Kwak aanzien. Zo was hij van 1997 tot 2003 bestuurslid en voorzitter van de vakgroep Bedrijfs Onroerend Goed van de NVM en is hij commissaris bij het beursgenoteerd vastgoedfonds Groothandelsgebouwen. Bij Boer Hartog Hooft was Kwak directeur en algemeen directeur van 1985 tot 2004; sinds 2005 is hij senior partner.

Reageer op dit artikel