nieuws

laurus slankt organisatie af

Geen categorie

Detailhandelsconcern Laurus slankt de organisatie af.

Op de kantoren van het bedrijf worden 265 banen geschrapt, bijna de helft van het totaal. Verder wordt het distributiecentrum in Waddinxveen gesloten. Daarbij vervallen ongeveer 225 banen. Laurus verhuist nog voor het einde van dit jaar het hoofdkantoor van Den Bosch naar de bestaande locatie van supermarktketen Super de Boer in Amersfoort. Met het schrappen van de kantoorbanen bespaart Laurus op jaarbasis 15 miljoen euro, zei een woordvoerder van de onderneming. Laurus wil voor het einde van deze maand een buitengewone aandeelhoudersvergadering houden waar het toekomstplan voor Super de Boer, de supermarktformule waar Laurus mee verder gaat, wordt besproken.

Reageer op dit artikel