nieuws

landelijk netwerk juridisch loket compleet

Geen categorie

Met de aanhuur van 360 m2 winkelruimte aan de Marktmeesterstraat 79 in Almere, beschikt Stichting Het Juridisch Loket over een landelijk dekkend netwerk van dertig vestigingen.

In totaal is circa 11.000 m2 voor de stichting aangehuurd. Het Juridisch Loket richt zich op het verstrekken van informatie en advies in geval van juridische vragen. Hiervoor zijn in Nederland dertig loketten ingericht waar gratis het juridische probleem wordt verhelderd en de klant van informatie en advies wordt voorzien. Ook kan door het Juridisch Loket worden doorverwezen naar de gesubsidieerde rechtsbijstand of mediation.DTZ Zadelhoff verrichtte de marktinventarisatie en coördineerde de aanhuur van 28 vestigingen van het Juridisch Loket op loopafstand van NS Stations in heel Nederland. Daarnaast is er een nieuw centraal servicekantoor in Utrecht verworven. Het totaal aangehuurde metrage bedraagt circa 11.000 m2 met een huurwaarde van circa 1,8 euro. DTZ Zadelhof heeft ongeveer anderhalf jaar aan deze opdracht gewerkt.

Reageer op dit artikel