nieuws

Ladron de Guevara algemeen directeur DTZ Spanje

Geen categorie

Pedro Ladron de Guevara is met onmiddellijke ingang benoemd tot algemeen directeur van DTZ Spanje.

Pedro Ladron de Guevara heeft volgens DTZ in de afgelopen twintig jaar een indrukwekkende carrière opgebouwd en beschikt over een uitgebreide ervaring op het gebied van Europees vastgoed en detailhandel. Hij deed deze ervaring op bij internationale ondernemingen waaronder BP Oil en Mobil Oil, en werkte voor deze organisaties in Spanje, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Zijn laatste functie was die van chief executive officer voor Global Markets voor Lend Lease, de in Londen gevestigde Australische vastgoedontwikkelaar. Bij Lend Lease was hij verantwoordelijk voor zo’n 0,9 miljard euro aan inkomsten en 1200 medewerkers verspreid over vier continenten. DTZ Spanje omvat op dit moment twee kantoren met 65 medewerkers in Madrid en Barcelona, die een breed scala aan onroerendgoedadviesdiensten leveren, waaronder beleggingen en retail, taxaties, onderzoek, bouwadviezen en gebruikersdiensten.

Reageer op dit artikel