nieuws

klapwijk topman bij ing real estate

Geen categorie

Jasper Klapwijk is met ingang van 1 april 2006 benoemd tot lid van de Development Board, het hoogste managementorgaan van de business line Development van ING Real Estate.

Zijn specifieke aandachtsgebieden zullen zijn strategie en marketing. Klapwijk zal bovendien Jos Sentel opvolgen als Managing Director Research & Concepts van de business line Development. Klapwijk werd in 2004 benoemd tot Deputy Managing Director The Netherlands van de business line Finance. Vanaf zijn indiensttreding bij ING in 1992 heeft hij verschillende functies vervuld in het zakelijk bankbedrijf. Voordat hij overstapte naar ING Real Estate, was hij hoofd strategie en organisatie van het zakelijk bankbedrijf van ING Groep.Jos Sentel heeft besloten om zich als zelfstandig consultant te vestigen. Hij treedt op 1 juni 2006 uit dienst. Voor zijn komst naar ING Real Estate in 1997 was Sentel zes jaar werkzaam bij Kolpron Consultants.

Reageer op dit artikel