nieuws

kees de ruiter nieuwe directeur racm

Geen categorie

Op 1 september 2006 treedt Kees de Ruiter (57) aan als directeur van de Rijksdienst voor Archeologie, Cultuurlandschap en Monumenten (RACM).

De nieuwe dienst komt tot stand uit een fusie van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg en de Rijksdienst voor het Oudheidkundig Bodemonderzoek. De Ruiter heeft een ruime ervaring in de ruimtelijke ordening opgebouwd als hoofd van de afdeling Landelijk Gebied van de provincie Gelderland en als plaatsvervangend directeur van de directie Groene Ruimte en Recreatie bij het ministerie van LNV. Sinds 2002 is de Ruiter werkzaam als directeur bij de directie Platteland (LNV). De aansturing van de Dienst Landelijk Gebied en delen van Staatsbosbeheer vallen onder zijn verantwoordelijkheid.

Reageer op dit artikel