nieuws

kanam koopt zwitsers pand van redevco

Geen categorie

KanAm Grund Spezialfondsgesellschaft heeft in het Zwitserse Genève het kantoorgebouw Le Lumion (5497 m2) gekocht van Redevco Offices (Switzerland) AG.

Een verkoopprijs is niet bekendgemaakt. Het in 2003 opgeleverde pand is langjarig verhuurd aan vijf gerenommeerde huurders. KanAm Grund Spezialfondsgesellschaft is gericht op institutionele beleggers. Buiten Genève bezit het fonds twee objecten in Amsterdam, een gebouw in Parijs en een object in Luxemburg. Twee eveneens door KanAm beheerde open-end vastgoedfondsen werden vorige week plotseling voor een periode van drie maanden bevroren, nadat beleggers massaal hun geld terugtrokken. Redevco Offices behoort tot de Brenninkmeijer Group van de familie Brenninkmeijer.

Reageer op dit artikel