nieuws

jokan voor jongeren in kan-gebied

Geen categorie

Op 30 november is de vereniging Jong Onroerend Goed Knooppunt Arnhem Nijmegen (JOKAN) opgericht.

De vereniging maakt onderdeel uit van het inmiddels landelijke netwerk voor jonge vastgoedprofessionals (tot en met 35 jaar) uit verschillende disciplines van het vastgoed. Zusterverenigingen van JOKAN zijn er in Rotterdam (JOR), Amsterdam (JOA), Utrecht (JOU), Brabant (JOB) en Den Haag (JOH).Doelstelling is het bieden van een regionaal platform waar op een prettige en informele manier kennis en informatie worden uitgewisseld vanuit verschillende invalshoeken over nationale en internationale ontwikkelingen in het vastgoed. De activiteiten bestaan uit het organiseren van excursies, projectbezoeken, lezingen, seminars en borrels. Ook zal de vereniging proactief meedenken over actuele maatschappelijke (vastgoed-)ontwikkelingen in hun regio. JOKAN is opgericht door Gérard van Onna MRE (Jacobs Kottier belastingadviseurs), Robert Rijpstra (Dirkzwager advocaten & notarissen) en Niek Holtkuile (gemeente Arnhem).

Reageer op dit artikel