nieuws

JLL wereldwijd adviseur Sun Microsystems

Geen categorie

Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL), vastgoedadviseurs is door Sun Microsystems, Inc. geselecteerd als wereldwijd vastgoedadviseur voor zijn kantoren, laboratoria en productieruimten met een vloeroppervlak van in totaal 1,6 miljoen m2 in 44 landen verspreid over de hele wereld.

Volgens de overeenkomst met Sun Microsystems voor Global Integrated Facility Management zorgt Jones Lang LaSalle voor facility management, huisvestingsplanning en verhuizingen en krijgt zij ook wereldwijd de verantwoordelijkheid voor interne zaken, zoals het beheer van catering, officemanagement en de postkamers.

Deze overeenkomst betekent een aanvulling op het bestaande Global Real Estate Services-contract van november 2005, waarbij Jones Lang LaSalle diensten aan Sun levert op het gebied van vastgoedtransacties en -administratie en projectmanagement.De opdracht betreft het vloeroppervlak dat Sun in eigendom of op huurbasis heeft in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Sun heeft Jones Lang LaSalle geselecteerd na een uitgebreide selectieprocedure, waaraan ook andere grote concurrerende dienstverleners in de vastgoedsector hebben deelgenomen.

Reageer op dit artikel