nieuws

jeroen den otter director finance kfn

Geen categorie

Jeroen den Otter is benoemd tot director finance van KFN.

Onder eindverantwoordelijkheid van CEO Paul Vismans wordt hij verantwoordelijk voor Finance, Treasury, Control, Risk Management, Reporting en Administration. Sinds november 2003 is Den Otter als controller werkzaam bij KFN. In 2004 was hij verantwoordelijk voor de uitvoering van een omvangrijke herfinancieringsoperatie van KFN, waarbij onder andere voor het eerst op basis van een commerciële kantorenvastgoedportefeuille in Nederland een bedrag van 150 miljoen euro (AAA) CMBS-notes werden uitgeschreven. KFN is een Nederlandse vastgoedonderneming die zich richt op het hogere segment van de Nederlandse kantorenmarkt. De kwalitatief hoogwaardige kantoorcomplexen bevinden zich in de grote stedelijke knooppunten van Nederland.

Reageer op dit artikel