nieuws

Jack Bakker CEO van Uni-Invest

Geen categorie

Jack Bakker (47) volgt met ingang van 1 januari Richard Stolle op als CEO van het private beursfonds Uni-Invest, eigendom van Lehman Brothers.

Stolle (40) heeft besloten na twaalf jaar bij Uni-Invest een nieuwe uitdaging aan te gaan. Naar verluidt gaat Stolle opnieuw samenwerken met Richard Homburg, tot 2002 CEO van het toen nog beursgenoteerde Uni-Invest en nu zeer actief met eigen beleggings- en ontwikkelingsinitiatieven, met name in Canada en de VS. Jack Bakker is al jaren actief in het vastgoed, vooral als particulier vastgoedbelegger en van 2001 tot 2002 ook als participant van de failliet gegane vastgoedinternetsite M2Match. Verder is Bakker werkzaam geweest voor de Boston Consulting Group. Bakker is per direct in dienst getreden bij Uni-Invest en zal tot eind van dit jaar worden ingewerkt door Stolle.Mevrouw drs A.S. van Oosterom blijft deel uit maken van de statutaire directie van Uni-Invest.     

Reageer op dit artikel