nieuws

Inschrijving geopend voor zeilevenement For Sail

Geen categorie

Op donderdag 13 mei wordt voor de elfde keer het traditionele zeilevenement For Sail voor vastgoedmakelaars gehouden op de Loosdrechtse Plassen.

For Sail is een wedstrijd voor zestienkwadraat zeilboten, die vertrekken vanaf Ottenhome. De organisatie is opnieuw in handen van Troostwijk Makelaars OG. Naast hoofdsponsor Creon Vastgoed zijn Vastgoedmarkt, Suit-Supply.com , Cortona Holding, Fortress Nederland, Kantorenhuis, Maapron Vastgoed en DCMP dit jaar subsponsor. Makelaarskantoren kunnen zich inschrijven voor de professionele zeilwedstrijd, de recreatieve palingrace, het volgen van de wedstrijden aan boord van een sloep, of voor het avondprogramma. Voor inschrijving en verdere informatie zie: www.forsail.nl.

Reageer op dit artikel