nieuws

Inschrijven voor Europese winkelcentrumprijs

Geen categorie

Bedrijven kunnen zich tot 30 september inschrijven bij de International Council of Shopping Centers Europe (ICSC Europe) in Londen om mee te dingen naar de prestigieuze ICSC European Shopping Centre Awards 2005.

De prijsvraag, die voor de dertigste keer wordt gehouden, heeft zowel betrekking op nieuwe winkelcentra als op renovaties/uitbreidingen. De internationale vakjury, waarvan ook Gerrit Beker, managing director van ING Vastgoed Ontwikkeling deel uitmaakt, zal de inzendingen op basis van een groot aantal aspecten tegen het licht houden. Gekeken wordt onder meer naar de architectuur, locatiekeuze, planning architectuur, klantentevredenheid en allerlei financiële aspecten.De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de jaarlijkse Europese conferentie van ICSE op 20, 21 en 22 april in Istanboel. Meer informatie over de prijsvraag: www.icsc.org/europe.

Reageer op dit artikel