nieuws

ing reim koopt kantoren in londense city

Geen categorie

ING Real Estate Investment Management koopt samen met Canadian Pension Plan Investment Board (CPPIB) twee kantoren in de Londense city.

Het betreft een multilet-kantoor aan de Bishopsgate van 190.000 sq ft en het 260.000 sq ft grote hoofdkwartier van Slaughter & May aan Bunhill Row. De kantoren kosten de joint-venture 355 miljoen Britse pond (523 miljoen euro). Dat meldt de Britse Estates Gazette. De joint-venture heeft het vastgoed gekocht van het noodlijdende Duitse open-end fonds Deka. ING REIM heeft een belang van 20 procent in de joint-venture, CPPIB 80 procent. ING REIM neemt het fondsbeheer voor zijn rekening. Deka werd geadviseerd door Savills en CB Richard Ellis. Strutt & Parker begeleidde de transactie.

Reageer op dit artikel