nieuws

ING Real Estate in Verenigd Koninkrijk Adviser of the Year

Geen categorie

ING Real Estate Investment Management in het Verenigd Koninkrijk (ING REIM UK) heeft opnieuw de Professional Pensions Property Adviser of the Year Award gewonnen.

Het is de vierde keer in de afgelopen vijf jaar dat ING Real Estate de prijs wint. ING REIM UK werd gekozen uit een shortlist met Henderson Global Investors, Morley Fund Management, Schroder Investment Management, Standard Life Investment, Threadneedle Property Investments en UBS Global Asset Management. De belangrijkste redenen voor het panel van deskundigen om ING REIM UK te kiezen was de aanzienlijke toename van de assets de afgelopen twaalf maanden; de succesvolle introductie van het Lionbrook Property Partnership; en het lanceren van twee nieuwe fondsen, ING UK Income Property LP en de Osiris PFPS.

Reageer op dit artikel