nieuws

ING Real Estate blijft in Den Haag

Geen categorie

ING Real Estate blijft in het kantoor aan de Schenkkade in Den Haag, omdat de meerderheid van het personeel dit wil.

Dat heeft het vastgoedbedrijf bekendgemaakt.In april maakte ING bekend zijn vastgoeddochter vanwege de krappe behuizing naar Amsterdam te willen verplaatsen. Gekeken werd naar de eigen ontwikkeling, het nieuwe Acantus-kantorencomplex in Amsterdam Zuidoost, en naar het Zuiderhof nabij het hoofdkantoor van ING aan de Amstelveenseweg.ING maakt in Den Haag op het moment gebruik van tijdelijke werkkrachten voor enkele grote projecten. ‘Als die zijn afgerond, komen genoeg werkplekken vrij om de krapte aan werkruimte aan de Schenkkade op te heffen’, verwacht een woordvoerster van ING Real Estate. Voor enkele in Amsterdam werkzame en/of woonachtige medewerkers worden flexwerkplekken in de hoofdstad ingericht, zo meldt zij. Naast het verzet van de werknemers van ING RE om naar Amsterdam te verhuizen, heeft ook meegespeeld dat de mogelijkheden om de Haagsche Poort aan de Schenkkade te verkopen aan een externe partij nu weer zijn toegenomen. De 10.000 m2 die ING Real Estate zou achterlaten aan de Schenkkade, zijn op dit moment erg moeilijk in te vullen.     

Reageer op dit artikel