nieuws

ing re neemt belang in stationsproject hamburg-blankenese

Geen categorie

ING Real Estate heeft een belang van 59 procent genomen in de DGAG-ontwikkeling van het stationsgebied van Hamburg-Blankenese.

Rond het station wordt een zakencentrum neergezet met onder meer kantoorruimte voor advocaten, een medisch centrum, een fitness centrum, algemene kantoorruimte, horeca en seniorenwoningen. Het grootste deel van het project met een totaal oppervlak van 25.000 m2 is reeds voorverhuurd. De totale investering bedraagt 70 miljoen euro en het project moet in de eerste helft van 2008 gereed zijn. ING Real Estate is in Hamburg al betrokken – samen met Bouwfonds en de Duitse partner Groß & Partner Grundstücksentwicklungsgesellschaft – bij de ontwikkeling van het Überseequartier aan de haven met een investeringsvolume van 800 miljoen euro.

Reageer op dit artikel