nieuws

imtech ontvangt miljoenenorders in londen

Geen categorie

Technisch dienstverelener Imtech heeft voor bijna 50 miljoen euro aan recente orders ontvangen voor technologische oplossingen in diverse tot de verbeelding sprekende herontwikkeling-, herbestemming- en renovatieprojecten in Londen.

Het oude beursgebouw (London Stock Exchange Building) wordt in opdracht van de vastgoedontwikkelaar Hammersons door aannemer Bovis Land Lease en Imtech herontwikkeld tot exclusieve kantoorruimte. Het aan het Trafalgar Square gelegen monumentale Northumberland House, waarin decennialang het Ministerie van Defensie kantoor heeft gehouden, wordt door aannemer Costain en Imtech in een bouwteam herontwikkeld tot een combinatie van hotel, restaurants, bars en 360 studentenwoningen voor studenten van The London School of Economics and Political Science. In het buitengebied High Wycombe vindt op initiatief van Multiplex een herontwikkeling plaats van bestaande gebouwen tot een winkelcentrum en busterminal met horecavoorzieningen. In Oxford Street, de meest exclusieve winkelstraat van Londen, verzorgt Imtech de technologische renovatie en herinrichting van de prestigieuze warenhuizen Selfridges en John Lewis. Ook bij het warenhuis Fortnum & Mason wordt een vergelijkbaar traject door Imtech uitgevoerd. In het Greater London Area behoort Imtech (Meica Services) tot de grotere technische dienstverleners met een brede scope aan activiteiten in de markten van retail, kantoren, onderwijs, luxe appartementen, zorg, events en rail-gerelateerde activiteiten.

Reageer op dit artikel