nieuws

imoss wint architectuurprijs

Geen categorie

Het Amersfoortse stedenbouwkundig bureau IMOSS heeft de architectuurprijs voor de verbetering van bestaande bedrijventerreinen gewonnen met het plan bedrijventerreinen in cycli van 15 jaar, aan de hand van een thema en in samenspraak met de MKB-sector, te ontwikkelen.

Om deel te nemen, moesten ideeën worden uitgewerkt voor de verbetering van bestaande en vaak verouderde bedrijventerreinen.De prijsvraag heeft minder ideeën opgeleverd dan was gehoopt. Een onafhankelijke commissie onder voorzitterschap van de rijksbouwmeester ir. Mels Crouwel beoordeelde de inzendingen. De jury constateert in zijn advies aan de staatssecretaris van Economische Zaken, Karien van Gennip, dat vooral binnenstedelijke terreinen en havengebieden tot de verbeelding spreken, maar dat er weinig belangstelling is voor de zware industrie.

Reageer op dit artikel