nieuws

icsc award voor schlÖssle-galerie

Geen categorie

De ICSC heeft op zijn Centerbuild Conference in Phoenix, Arizona USA, een Design and Development Award gegeven aan de Multi-ontwikkeling Schlössle-Galerie in de Duitse stad Pforzheim.

Multi kreeg de merit award. In totaal werden tien Europese projecten in Phoenix met een award onderscheiden. Design Award Winners zijn Arkadia (Warschau, Polen), Dolce Vita Coimbra (Coimbra, Portugal) en Principe Pio (Madrid, Spanje). De Europese merit awards gingen, naast die voor Schlössle-Galerie, naar Capitol Shopping Centre (Istanboel, Turkije), Field’s Copenhagen (Kopenhagen, Denemarken), Fleur d’Eau (Angers, Frankrijk), max.center (Weis, Oostenrijk), Phoenix-Center Hamburg-Harburg (Hamburg, Duitsland) en Whitefriars (Gravel Walk, Verenigd Koninkrijk).

Reageer op dit artikel