nieuws

hoogebeen ontwikkelt gemengd complex in houtbaai

Geen categorie

Hoogebeen Property Consultants ontwikkelt een gemengd complex met 650 m2 kantoren, 39 parkeerplaatsen in de kelder en 17 appartementen in Houtbaai bij Kaapstad.

De appartementen worden ‘aangekleed’ opgeleverd.Het complex krijgt de naam Victoria Beach en is gelegen op loopafstand van het strand, shops en restaurants. De bouw start deze week en het complex moet in april volgend jaar worden opgeleverd. De prijzen van de appartementen beginnen bij 1 miljoen rand (inclusief parkeerplek), wat neerkomt op ruim 110.000 euro. De kantoorruimte is al verkocht aan een lokale touroperator en 10 van de 17 appartementen zijn vanaf tekening verkocht. Hoogebeen Property Consultants is de vastgoedonderneming van de correspondent van Vastgoedmarkt in Zuid Afrika, Marcel Hoogebeen.

Reageer op dit artikel