nieuws

hoofdhuurder herontwikkeling wolverhampton

Geen categorie

Multi Development UK, onderdeel van het Nederlandse Multi Vastgoed, heeft warenhuisketen Debenhams binnengehaald als hoofdhuurder voor New Summer Row in Wolverhampton.

Het warenhuis huurt 6500 m2 in het toekomstige winkelcentrum. Debenhams is de eerste huurder die heeft getekend voor vestiging in New Summer Row. De gemengde herontwikkeling van 55.740 m2 vergt een investering van 387 miljoen euro. Verder bestaat het project onder meer uit een megabioscoop, horeca, appartementen en parkeerruimte voor 780 auto’s. Volgend jaar zal worden begonnen met de bouwwerkzaamheden. De herontwikkeling moet Wolverhampton tot de meest aantrekkelijke winkelstad van de Midlands maken. AM werd in 2004 door de gemeenteraad uitgekozen als ontwikkelaar. Het concept is van het eigen T+T Design en uitgewerkt door architectenbureau Lyons+Sleeman+Hoare in het Verenigd Koninkrijk.

Reageer op dit artikel