nieuws

Hoftoren, Prinsenhof en WTC Amsterdam maken kans op Europese prijs

Geen categorie

De Hoftoren en Prinsenhof in Den Haag en het Amsterdamse WTC zijn genomineerd als Nederlandse inzendingen voor de Nepix Building Award 2004.

Deze jaarlijkse prijs, die is bestemd voor het mooiste gebouw dat het afgelopen jaar in Noord-Europa is gerealiseerd, wordt uitgereikt op 16 september tijdens de North European Property and Investment Exhibition (Nepix) in Kopenhagen, Denemarken. De Nederlandse nominaties zijn voorgedragen door uitgeverij Holland Real Estate uit Den Haag. Een internationale vakjury, bestaande uit architecten, vastgoedprofessionals, financiers en adviseurs, zal de winnaar bepalen. De Hoftoren is eigendom van ING Real Estate, BPF Bouwinvest bezit het multifunctionele complex Prinsenhof en het Amsterdamse WTC is een belegging van KFN en ING Real Estate. Winnaar van 2003 was het kantoorgebouw Berliner Bogen in Hamburg. De Noord-Europese vastgoedbeurs vindt plaats van 14 tot en met 16 september 2004.     

Reageer op dit artikel