nieuws

Heyink Leestemaker en Van Velzen samen in CityWorks

Geen categorie

Joanne Heyink Leestemaker en Ronald van Velzen en hebben deze zomer CityWorks opgericht.

CityWorks is opgericht om vernieuwingen in het vakgebied ruimtelijke ontwikkeling te helpen versnellen. CityWorks werkt daarbij samen met de overheid, de vastgoedsector, corporaties, retailers/exploitanten, ondernemers en bewoners.Heyink Leestemaker en Van Velzen zijn beiden geograaf. Heyink Leestemaker was lange tijd werkzaam in de internationale wetenschap en de Verenigde Naties. In Nederland werkt zij met corporaties en lokale overheden aan ruimtelijke en sociale ontwikkelingsvraagstukken. Van Velzen werkte op het gebied van stedelijk vastgoed, stads- en winkelcentra en wonen. Zie ook www.CityWorks.nl.

Reageer op dit artikel