nieuws

Het Financieele Dagblad stopt met aanbodpagina PropertyNL

Geen categorie

Het Financieele Dagblad is met ingang van gisteren gestopt met zijn wekelijkse aanbodpagina in de maandag-editie.

De afgelopen twee jaar stond er elke maandag een pagina met regionaal vastgoedaanbod in het dagblad, verzorgd door PropertyNL. Daarnaast werd er elke maandag ook nog een redactionele vastgoedpagina samengesteld, waarin tevens kopij van PropertyNL was opgenomen. Volgens adjunct–hoofdredacteur Ronald van de Krol is met deze samenwerking gestopt omdat een dagblad toch een minder goed medium is gebleken voor het aanbieden van aanbodadvertenties op het gebied van vastgoed. ‘Dit vastgoedaanbod is maar voor een kleine doelgroep van belang en schiet dus in onze krant zijn doel voorbij.’ Naar verluidt is de beslissing om te stoppen met deze aanbodservice via PropertyNL vooral ingegeven door zeer tegenvallende advertentie-inkomsten. Van de Krol zegt overigens dat het schrappen van de aanbodpagina niet het einde van de samenwerking met PropertyNL hoeft in te houden. ‘Wel zullen we voortaan elke maandag een redactionele pagina zelf geheel met vastgoedonderwerpen vullen, dus zonder de assistentie van PropertyNL.’     

Reageer op dit artikel