nieuws

grote bouwopdracht heijmans in luik

Geen categorie

Dochterbedrijf Himmos van vastgoedontwikkelaar Heijmans uit Rosmalen heeft een opdracht binnengehaald voor de bouw van 600 appartementen in de Belgische stad Luik.

Met deze opdracht verwacht de ontwikkelaar een omzet van ongeveer 100 miljoen euro, aldus Heijmans in een persbericht. Het gaat om de integrale gebiedsontwikkeling van een deel van een eiland in de Maas. Op dit voormalige Hospitaalterrein van 5,3 hectare komen behalve de appartementen ook winkelruimtes, horecagelegenheden, sport- en recreatiefaciliteiten en een kindercrèche. Ook worden 700 parkeerplaatsen gerealiseerd. Om het geheel te verfraaien zal de Heijmans-dochter 500 bomen op het eiland planten.Heijmans was met vier andere partijen in de race voor de gebiedsontwikkeling. Himmos denkt in 2007 te kunnen beginnen met de bouw van de eerste fase.

Reageer op dit artikel