nieuws

Gouden Baksteen voor MPC

Geen categorie

De Gouden Baksteen voor de meest uitgesproken Duitse vastgoedbelegger in Nederland, is toegekend aan MPC Münchmeyer Petersen Real Estate.

MPC is in Nederland een van de grootste Duitse beleggers in commercieel onroerend goed, met name via zijn Holland-fondsen. MPC opereert in Nederland via Hanzevast. De totale vastgoedportefeuille van MPC in Nederland bedraagt op dit moment 1,64 miljard euro.De Gouden Baksteen werd op de openingsdag van de zevende Expo Real in München uitgereikt aan Hanno Weiss, managing director van de MPC Group Consulting. De Gouden Baksteen is een initiatief van Troostwijk Makelaars O.G. Vorig jaar werd de Gouden Baksteen voor de beste Duitse vastgoedbelegger in Nederland voor het eerst in München door Troostwijk-directeur Marijn Snijders uitgereikt aan Oppenheim. MPC werd gekozen na een enquête onder meer dan 1000 Nederlandse en Duitse vastgoedbeleggers.     

Reageer op dit artikel