nieuws

gouden baksteen voor axa reim

Geen categorie

De Gouden Baksteen voor de Duitse vastgoedbelegger van het jaar 2006 is toegekend aan Axa Real Estate Investment Management.

De winnaar van deze jaarlijkse onderscheiding werd bekendgemaakt op de eerste dag van de Expo Real 2006 bij de presentatie van het twaalfde Troostwijk-rapport over het vastgoedbeleggingsbeleid van de grote Duitse institutionele vastgoedondernemingen en vastgoedfondsen. Mathijs Flierman, directeur beleggingen Troostwijk OG, reikte de Gouden Baksteen uit aan Achim Gräfen, fondsmanager Axa Immoselect en Alphons Spaninks, directeur Axa REIM Nederland. De deelnemers aan het Troostwijjk-onderzoek kiezen uit vijftien genomineerden de winnaar van de Gouden Baksteen. Axa REIM wil de komende jaren zijn vastgoedportefeuille in Nederland uitbreiden naar 3,5 miljard euro.

Reageer op dit artikel