nieuws

gillis voorzitter icsc european board

Geen categorie

Jaap Gillis, chief operations officer bij Redevco Europe Services, wordt de nieuwe voorzitter van de ICSC European Board.

Hij neemt de functie over van Bertrand Courtois-Suffit, die de board vier jaar leidde. Gillis trad ruim een maand geleden aan als COO bij Redevco. Daarvoor werkte hij zes jaar voor AM Developments waar hij onder meer het eerste AM-vastgoedfonds tot stand bracht. Voor zijn dienstverband bij AM stond hij aan het hoofd van ING Real Estate. Gilissen stelt vereerd te zijn om voorzitter te worden van een organisatie die zijn ledenbestand de afgelopen tijd zag verdriedubbelen. Hij hoopt in zijn functie een nieuwe generatie ontwikkelaars van winkelcentra te inspireren en banden te smeden tussen Oost- en West-Europese landen.

Reageer op dit artikel