nieuws

geen mipim award voor kruisherenhotel

Geen categorie

Het Kruisherenhotel in Maastricht van Camille Oostwegel heeft geen Mipim Award 2006 gewonnen.

Het Kruisherenhotel was een van de drie genomineerden voor de award in de categorie Hotels & Tourism Resorts. In deze categorie ging de award naar Deluxe Hotel Villa Kennedy in Frankfurt, een ontwikkeling van Fay Development.De andere Mipim Awards gingen gisteravond in Cannes naar The Lake Apartments in Vilamoura (Portugal; een ontwikkeling van Amorim Imobiliaria) in de categorie Residentieel; naar Madou Plaza in Brussel (van IVG Real Estate) in de categorie Herontwikkelde kantoorgebouwen; naar Dolce Vita Coimbra (Portugal, eveneens een ontwikkeling van Amorim Imobiliaria) in de categorie winkelcentra; en naar Home Office Project (Londen; van projectontwikkelaar Annes Gate Property Pic) in de categorie Business Centra. De speciale prijs van de jury ging naar Weltstadthaus Peek & Cloppenburg in Keulen in de categorie winkelcentra.Het Kruisherenhotel in Maastricht was dit jaar het enige Nederlandse project dat was genomineerd voor een Mipim Award.

Reageer op dit artikel