nieuws

funky fish wil 50 winkels in nederland

Geen categorie

De Israëlische winkelketen Funky Fish heeft haar eerste Nederlandse winkel geopend.

De winkel met een oppervlakte van 42 m2 is gevestigd in winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuidoost. Funky Fish verkoopt cadeau-artikelen, bijouterie, mode-accessoires en trendy seizoensartikelen. Het assortiment wisselt elke week. Binnenkort opent Funky Fish een tweede winkel in Delft. Als het concept aanslaat, wil het concern binnen vier jaar vijftig vestigingen in Nederland hebben. ‘We hebben geen oorlogskas waarmee we even snel vijftig winkels kunnen openen. Een winkel openen, kost ons 20.000 euro. Het geld dat we verdienen, stoppen we in een nieuwe vestiging. In een jaar willen we tien winkels, binnen vier jaar vijftig’, aldus expansieleider Oktay Yilmaz. In heel Europa heeft Funky Fish honderd winkels, met Spanje (40) als belangrijkste land. Daarnaast zijn er vestigingen in Israël, Egypte, Zuid-Afrika en Australië.De verhuurtransactie in Amsterdamse Poort kwam tot stand door WPM Winkelcentrummanagement, de beheerder van ING Real Estate Investment Management. ING Real Estate heeft het winkelcentrum in haar vastgoedportefeuille.

Reageer op dit artikel