nieuws

flagshipstore s.oliver in mosae forum

Geen categorie

Mosae Forum, het nieuwe winkelgebied in het hart van Maastricht, krijgt een flagshipstore van s.

liver. De s.Oliver Group behoort tot de grootste modebedrijven in Europa en richt zich met name op Fashion & Lifestyle artikelen voor alle leeftijdscategorieën. Het s.Oliver-systeem is al één van de meest leidinggevende fashionformats in Duitsland geworden. In Benelux is s.Oliver sinds vele jaren vooral bij multilabelwinkels en bij franchisepartners vertegenwoordigd. In het kader van de expansiestrategie van de s.Oliver Group wordt er in de Benelux actief naar locaties voor eigen winkels, franchisepartners of multilabel winkels gezocht. De vestiging in Mosaeforum, met een oppervlakte van 800m², is dan ook een stap in de uitbreiding van het merk op Nederlandse bodem. In de winkel in Mosaeforum wordt het allernieuwste interieurconcept geplaatst. De eerste winkels van Mosae Forum zullen vanaf het derde kwartaal de deuren openen. In het vierde kwartaal volgt de rest van de winkels en in het begin van 2007 komt de nieuwe raadszaal gereed en zal de verhuizing van de ambtenaren van de gemeente Maastricht plaatsvinden. Dan opent ook het culinair concept in de historische gewelfkelders van Mosae Forum. Ten slotte worden in de zomer van 2007 de woningen in de historische panden aan de Markt en de woningen aan de Gubbelstraat opgeleverd. De parkeergarage onder het complex is al gereed en open. Mosae Forum is een ontwikkeling van 3W en de gemeente Maastricht.

Reageer op dit artikel