nieuws

experian neemt catalist over

Geen categorie

Consumenteninformatiebureau Experian heeft Catalist, onderzoeksbureau naar benzinestations en de olie-detailhandelsmarkt, overgenomen.

Catalist biedt onder meer informatie over meer dan 130.000 tanklocaties in Europa, en Azië. Het bedrijf gaat deel uitmaken van de divisie Business Strategies van Experian, leverancier van gegevens op het gebied van Europees onroerend goed, analyse en consultancy. Catalist heeft volledige en actuele informatie over benzinestations en hun afzetgebieden. De detailhandelsoliemarkt biedt ze daarnaast een uitgebreide reeks informatie aan over onder meer de dagelijkse olieprijzen voor de prijsstelling, demografische gegevens, vestigingsplaatsanalyse, modellering van omzetvoorspelling, reistijdinformatie en planning van verkoopgebieden. Experian Nederland maakt onderdeel uit van Experian, een wereldwijde marktleider op het gebied van informatievoorziening aan organisaties. Experian levert informatie, producten & diensten aan bedrijven bij het vinden van nieuwe klanten, het ontwikkelen & beheren van een succesvolle klantrelatie en het managen van de financiële risico’s gedurende de klantrelatie. Experian werkt met meer dan 50.000 cliënten verdeeld over verschillende branches, daarbij inbegrepen financiële diensten, telecommunicatie, gezondheidszorg, verzekeringen, detailhandel en postorder, automobielbranche, vrije tijd, nutsbedrijven, projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven, e-commerce en overheid.

Reageer op dit artikel