nieuws

europa fund verkoopt tsjechisch logistieke portefeuille

Geen categorie

Europa Fund I, een pan-Europese institutionele fonds van Europa Capital, heeft zijn belang in de Tsjechisch logistieke ontwikkelingsportefeuille Euroview in Praag verkocht aan een niet nader genoemde internationale investment bank voor 50 miljoen euro.

Euroview heeft een grondportefeuille van ongeveer 350.000 m2.In mei 2004 kondigde Europa Fund aan een joint venture te beginnen, samen met Tamweelview European Holdings, voor de vorming van Euroview Real Estate Sarl. Hierin waren de ontwikkeling van drie Tsjechische logistieke bedrijfsruimten ondergebracht met een totale ontwikkelingswaarde van 200 miljoen euro.De eerste site, het 60.000 m2 grote Westpoint Distribution Park bij de luchthaven, werd al in 2004 voor rond de 35 miljoen euro verkocht aan de Oostenrijkse belegger ImmoEast.

Reageer op dit artikel