nieuws

Eurinpro opent vestiging in Polen

Geen categorie

Eurinpro, ontwikkelaar en belegger in logistiek vastgoed, heeft deze maand een nieuwe vestiging in Warschau geopend.

Met het nieuwe kantoor in Warschau beantwoordt Eurinpro aan de uitbreiding van zijn klanten naar het Oosten. Naast Polen is Eurinpro ook aanwezig in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, Spanje, Japan en de VS. Eurinpro ontwikkelt en investeert in logistiek vastgoed. De vastgoedonderneming ontwerpt competitieve totaaloplossingen op maat voor wereldwijde klanten. Het bedrijf heeft Eurinpro in de laatste vijf jaren een miljoen vierkante meter gebouwd met een totale waarde van 650 miljoen euro. Eurinpro heeft operationele afdelingen op alle strategische Europese locaties en in Japan en een representatieve afdeling in de VS. Op 1 mei 2004 zijn de Oost-Europese landen Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije en Slovenië tot de Europese Unie toegetreden. Als uitvalsbasis naar deze markten is Warschau een bijzonder strategische locatie, stelt Bart Verhaeghe, CEO van Eurinpro. In Polen wordt Eurinpro geleid door Rafal Bochenek.     

Reageer op dit artikel