nieuws

eurinpro levert warehouse op in grolsheim

Geen categorie

Eurinpro heeft een nieuw magazijn van 18.

00 m2 opgeleverd aan logistiek dienstenverlener Schenker. Dit laatste bedrijf is al begonnen met de activiteiten in Grolsheim, in het westen van Duitsland. Dit is het vierde project dat Eurinpro voor Schenker ontwikkelde. Oplevering vond plaats eind mei en diverse klanten van Schenker huren inmiddels in het gebouw voor hun opslag en distributie binnen Duitsland en naar de rest van Europa. Het nieuwe distributiecentrum is gelegen aan de kruising van de autosnelwegen A60, richting Wiesbaden, en A61, richting Mannheim. Het ligt op 60 km van Frankfurt International Airport en respectievelijk op 35 km en 85 km van Mainz en Mannheim. Het heeft units van 9.000 m2 en dertien laadkades, een supervlakke vloer en een interne vrije hoogte van 12 m. Het logistieke centrum biedt daarnaast plaats aan een overdekte opslagruimte buiten van 1.500 m2 en 530 m2 kantoorruimte.

Reageer op dit artikel