nieuws

eurinpro levert nieuw distributiecentrum op

Geen categorie

Deze maand heeft Eurinpro een nieuw distributiecentrum aan TNT Logistics België opgeleverd.

Eurinpro ontwikkelde het magazijn van 15.000 m2 voor TNT, omdat de bestaande faciliteiten verouderd waren. Het nieuwe magazijn is verdeeld in twee aparte opslagruimtes en kan worden uitgebreid tot 30.000 m2. TNT Logistics gebruikt de eerste 15.000 m2 voor de opslag, verpakking en etikettering van de producten van zijn klanten. De bouw van het project duurde vijf maanden.Het project is gelegen aan de A12 tussen Brussel en Antwerpen, een van belangrijkste logistieke assen in België, waarmee het magazijn directe toegang biedt tot het gehele Europese wegennet. De site ligt vlakbij de Willebroek container terminal.Op dit moment is het tweede magazijngedeelte nog beschikbaar voor andere klanten. Yves Boonen, country-manager van Eurinpro België: ‘Hoewel we normaal gesproken niet op risico bouwen en alleen ontwikkelen naar de specifieke eisen van de klant, konden we de strategische ligging van deze locatie niet ontkennen en hebben we gekozen voor een extra magazijngedeelte. Blijkbaar hebben we de juiste keuze gemaakt, want er is grote belangstelling voor dit magazijn. We zijn in overleg met verschillende geïnteresseerde partijen.’

Reageer op dit artikel