nieuws

Estatius Portugal opgericht

Geen categorie

Estatius, een joint venture tussen de Nederlandse WPM Groep en de Britse branchegenoot Donaldsons, heeft een nieuw land toegevoegd aan zijn portefeuille: Portugal.

Estatius Portugal verzorgt inmiddels het management en beheer van drie winkelcentra in Portugal. Parque Comercial N 14 in Maia is een van de winkelgebieden waarvoor Estatius Portugal nu het management verzorgt. Dit retailpark telt een totale oppervlakte van ruim 26.000 m2, waarvan 15.000 m2 is overdekt. De andere twee winkelcentra zijn Lago Discount in Vila Nova de Famalicão (200.000 m2, waarvan een kleine 101.000 m2 verhuurbare oppervlakte) en Forum Theatrum in Bragança (8400 m2). Estatius beheert ruim dertig winkelcentra in Europa en is behalve in Portugal actief in Slowakije, Letland, Spanje, Italië, Hongarije, Duitsland, België, Noorwegen en Zweden.

Reageer op dit artikel