nieuws

essentiel opent eerste winkel in nederland

Geen categorie

Het exclusieve Belgische modemerk Essentiel heeft dit weekend haar eerste Nederlandse winkel geopend aan het Noordeinde in Den Haag.

De winkel telt 90 m2 begane grond en nog eens 90 m2 kelderruimte. Cushman & Wakefield heeft voor Essentiel een gemiddelde huurprijs bedongen van ongeveer 1000 euro per vierkante meter per jaar. De huurovereenkomst is aangegaan voor een periode van tien jaar. De Hilders Groep, de eigenaar van het winkelpand, was zelf betrokken bij de verhuurovereenkomst. Hiervoor zetelde de Oostenrijkse modeketen Jones in het pand. De franchisehouder is echter onlangs failliet gegaan.Essentiel is een Belgisch modemerk voor heren-, dames- en meisjeskleding dat wordt verkocht in exclusieve boetieks en verkooppunten in Duitsland, Japan, Scandinavische landen, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Canada. De winkel in Den Haag wordt de eerste eigen winkel buiten België. Later dit jaar gaat de eerste winkel in Parijs, Frankrijk, open.

Reageer op dit artikel