nieuws

Epra Awards voor Grainger Trust en Castellum

Geen categorie

De Britse beursgenoteerde vastgoedonderneming Grainger Trust heeft de Epra Best Performer Small/Mid Cap Award 2003 van de European Public Real Estate (Epra) gewonnen.

Het fonds had een totaal rendement in 2003 van 65 procent. De Epra Best Performer Large Cap Award 2003 ging naar de Zweedse vastgoedonderneming Castellum. Die onderneming boekte vorig jaar een totaal rendement van 45 procent. Met de prijzen wil Epra beursgenoteerde vastgoedondernemingen die het hoogste totale rendement koppelen aan goed management, liquiditeit en transparantie in het zonnetje te zetten. Juryleden zijn: Michiel te Paske (Morgan Stanely); Paul van der Vaart (ABP); John Hammond (Deutsche Bank AM); Quentin Freeman (UBS); en juryvoorzitter Max Berkelder (Kempen & Co). Epra is de Europese brancheorganisatie van beursgenoteerde vastgoedondernemingen.

Reageer op dit artikel