nieuws

eervolle onderscheiding voor entre deux

Geen categorie

Tijdens de jaarlijkse internationale vastgoedbeurs Mipim in Cannes is aan het winkelcentrum Entre Deux in Maastricht een bijzondere onderscheiding toegekend in de Mipim Architectural Review Future Projects competition (niet te verwarren met de Mipim Awards – red.

. Entre Deux liet 21 projecten achter zich in de categorie Retail & Leisure. In totaal werden 139 projecten uit meer dan vijftig landen ingediend voor deze competitie. Entre Deux biedt 12.000 m2 winkeloppervlak, verdeeld over drie lagen, midden in het winkelhart van Maastricht, tussen de twee belangrijkste pleinen Markt en Vrijthof en maakt deel uit van het kernwinkelcircuit. Hierbij wordt de veertiende eeuwse Dominicanerkerk met waardevolle muurschilderingen en fresco’s getransformeerd tot boekenspeciaalzaak met een forumfunctie. Er komen ook luxe appartementen op het dakplein en horeca in de vorm van een grand café. De winkelinvulling biedt vooraanstaande formules uit binnen- en buitenland op het gebied van mode en design (onder andere Zara, H&M en New Yorker) gecombineerd met kleinere speciaal zaken. De ondergrondse parkeergarage zal worden gerenoveerd.Entre Deux zal eind september 2006 zijn deuren openen voor het publiek.

Reageer op dit artikel