nieuws

Eerste fase MAB-project in Aix-en-Provence geopend

Geen categorie

Gisteren is de eerste fase geopend van Les Allées Provençales in het centrum van Aix-en Provence in Frankrijk, die bestaat uit 4500 m2 winkels en 300 parkeerplaatsen.

Alle ruimtes zijn verhuurd, met als grootste huurder Monoprix met ongeveer 2500 m2 verdeeld over twee verdiepingen. De eerste fase van het project vergde een investering van 10,8 miljoen euro. Redevco heeft deze eerste fase aangekocht en wil ook de tweede fase in portefeuille nemen. De werkzaamheden voor de tweede fase beginnen medio juni 2004. Deze fase zal bestaan uit 11.000 m2 commerciële ruimten, waarvan ongeveer 3000 m2 leisure, 1500 openbare parkeerplaatsen en een nieuw voetgangersgebied bestaande uit straten en pleinen met veel groen. Deze tweede fase wordt naar verwachting opgeleverd in 2006.

Reageer op dit artikel