nieuws

Eerste deal van Harvest Vastgoed

Geen categorie

John Halbertsma en Emile Vermeulen, beiden voorheen directeur Zom Holland, zijn sinds 1 mei het nieuwe beleggingsbedrijf Harvest Vastgoed in Amsterdam begonnen.

Halbertsma (40) was de afgelopen zes jaar werkzaam bij Zom. Vermeulen (39) werkte, na eerst als beleggingsfinancier bij ABN Amro en Staalbankiers in dienst te zijn geweest, sedert drie jaar bij Zom. In hun nieuwe bedrijf zullen zij zich meer met stenen gaan bezighouden dan uitsluitend met het verzorgen van syndicaties zoals bij de beleggingen in de Verenigde Staten van Zom. Harvest belegt, eventueel samen met risicodragende beleggers, in kleinschalige kantoorgebouwen, winkels en woningen. De eerste belegging – een klein hotel in Amsterdam – is inmiddels afgerond met een gerealiseerd rendement op het eigen vermogen van 90 procent.    

Reageer op dit artikel