nieuws

ECP wint Gouden Baksteen

Geen categorie

Het beursgenoteerde vastgoedfonds Eurocommercial Properties (ECP) heeft gisteren de Gouden Baksteen toegekend gekregen.

De CEO van ECP, Jeremy Lewis, nam deze belangrijke vastgoedonderscheiding in het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen in ontvangst uit handen van Marijn Snijders, algemeen directeur van Troostwijk Makelaars. De Gouden Baksteen is een jaarlijkse onderscheiding voor een Nederlandse institutionele vastgoedbelegger of vastgoedfonds, die zich bijzonder heeft onderscheiden. De winnaar wordt aangewezen na een schriftelijke enquête onder alle Nederlandse institutionele vastgoedbeleggers en –fondsen. De overhandiging vond ook dit keer weer plaats na afloop van het jaarlijkse Troostwijk-symposium over het vastgoedbeleggingsbeleid van Nederlandse en Duitse institutionele beleggers en –fondsen. Het afgelopen jaar ging de Gouden Baksteen naar Rodamco Europe Nederland en in het bijzonder naar de toen ernstig zieke Henk Postma.     

Reageer op dit artikel