nieuws

DTZ Zadelhoff Winkels breidt uit

Geen categorie

DTZ Zadelhoff Winkels heeft het taxatieteam per 1 augustus versterkt met Bart Mols.

Hij zal zich met name bezighouden met de taxaties van winkelcentra en solitaire winkelpanden en met huurprijsherzieningen. Mols was voorheen ruim acht jaar werkzaam bij Van Boxtel & Partners en RSP in respectievelijk Eindhoven en Den Bosch. DTZ Zadelhoff Winkels gaat eveneens haar beleggingsactiviteiten op het gebied van winkels, portefeuilles, winkelcentra en daarmee verwante producten verder uitbreiden. Dit zal begeleid gaan worden door Albert Eijkelhoff MRE, werkzaam voor de Centrale Afdeling Winkels sinds 1995. Gedurende deze periode heeft hij zich vooral gericht op taxaties, verhuur en in toenemende mate beleggingen. Mols en Eijkelhoff zijn beiden werkzaam vanuit de Centrale Afdeling Winkels te Utrecht.     

Reageer op dit artikel