nieuws

dtz zadelhoff adviseert de boer tenten

Geen categorie

DTZ Zadelhoff Bedrijfsmakelaars gaat De Boer Tenten exclusief adviseren.

Sinds enkele maanden is er permanent een makelaar gedetacheerd bij De Boer vanwege hun kennis en kunde in met name het retailsegment. De Boer Tenten zelf levert tijdelijke huisvesting voor evenementen en industrieële toepassingen, met name in de distributie (opslag), retail (calamiteiten, renovatie en tussenoplossingen) en luchthavens. De reden voor de samenwerking met DTZ Zadelhoff is dat Nederland aan de vooravond staat van een renovatieslag van alle winkelcentra, die in de jareb zeventiger en tachtiger zijn ontwikkeld. Uit onderzoek blijkt dat ze allemaal grootschalig moeten worden gerenoveerd. De winkeliers moeten echter tijdens de renovatie hun klanten kunnen blijven bedienen. De Boer is in staat om het hele winkelcentra in tijdelijke huisvesting onder te brengen.Het retailsegment biedt nog veel meer perspectief. Gemeenten willen in toenemende mate grote winkels toestaan in het buitengebied van de betreffende gemeente, onder andere om de verkeersdruk te verminderen in het centrum. Het bestemmingsplan laat vaak de vestiging in een bestaand pand nog niet toe. Wat wel mag is een tijdelijke winkel en die kan maximaal vijf jaar blijven staan. Daardoor hebben gemeentes alle tijd om het bestemmingsplan aan te passen en detailhandel toe te staan in het buitengebied. De Boer is het enige bedrijf op dit gebied dat grote tenten kan aanleveren met een vrije overspanning (kolomvrij) met hoge plafonds. Deze maand wordt er op retailgebied een zeer groot contract afgesloten.

Reageer op dit artikel