nieuws

dtz begeleidt verkoop bouwproject in kopenhagen

Geen categorie

DTZ Denemarken is aangesteld voor de verkoop van het centraal gelegen marktterrein van 160.

00 m² in Valby (Kopenhagen), dat eigendom is van de coöperatie Copenhagen Wholesale Market Holding. Københavns Grønttorv is een handels- en distributiecentrum voor fruit, groenten, bloemen en planten. De aangekondigde verkoop heeft al de belangstelling gewekt van verscheidene internationale beleggers en plaatselijke projectontwikkelaars en consortia. Het terrein zal naar alle waarschijnlijkheid worden herontwikkeld tot woongebied. Indien die nieuwe bestemming wordt toegestaan door het nieuwe wijkbestemmingsplan, schat Jens Lindquist, partner van DTZ Denemarken, dat op het terrein zo’n 2.000 nieuwe woningen zullen kunnen worden gerealiseerd.DTZ Denemarken is aangesteld samen met Helle Nielsen & Partners, een collega-vastgoedadviseur. Het besluit deze twee adviseurs aan te stellen is volgens Jens Lindquist ingegeven door het feit dat beide ondernemingen ervaring hebben met projectontwikkelingsopdrachten en goede contacten hebben met een groot aantal Deense en internationale beleggers.

Reageer op dit artikel