nieuws

directiebenoemingen bij blauwhoed

Geen categorie

Scief Houben (47) treedt op 1 maart 2006 in dienst bij Blauwhoed als voorzitter van de directie.

Houben was vanaf 2001 als algemeen directeur werkzaam bij Kristal (projectontwikkelaar van acht woningcorporaties in de Randstad), na in zijn carrière verschillende directie- en adviesfuncties te hebben vervuld binnen onder andere de Randstad Groep en ondernemingen in de commerciële dienstverlening en de gezondheidszorg. Houben volgt in deze functie Frans van Leeuwen op, die in december 2005 om ernstige gezondheidsredenen zijn functie moest neerleggen. Bart van Breukelen is, eveneens per 1 maart, benoemd tot directeur commerciële zaken Woningbouw. Van Breukelen vulde deze functie al ruim een jaar ad interim in, naast zijn functie van directeur Ontwikkeling & Realisatie, waarvoor thans een opvolger wordt gezocht.

Reageer op dit artikel